Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Sedikova I$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Sedikova I. 
Analysis of legal forms structural elements of grain logistics [Електронний ресурс] / I. Sedikova, I. Savenko // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, вип. 2. - С. 54–59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 153.483 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Sedikova I. 
The main vectors of the development of food security [Електронний ресурс] / I. Sedikova, Yu. Diachenko // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 1. - С. 16-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 401.821 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Koval V. V. 
The role of the agricultural sphere in the context of food security [Електронний ресурс] / V. V. Koval, Zh. V. Derii, I. O. Sedikova // Науковий вісник Полісся. - 2018. - № 4. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvp_2018_4_5
Головним напрямом державної політики України є забезпечення продовольчої безпеки. В зв'язку з цим визначення ролі агропродовольчого комплексу в контексті продовольчої безпеки є актуальною. Проблема забезпечення продовольчої безпеки багатовекторна та проявляється на різних рівнях. Стійка система продовольчої безпеки країни повинна мати такі підсистеми: стійке забезпечення, що грунтується на національному агроподовольчому комплексі; фізична і економічна доступність всіх категорій населення до основних груп харчування. Питанню визначення стану продовольчого забезпечення присвячені наукові праці багатьох вчених-економістів О. Березін, В. Бойко, О. Гойчук, П. Саблук, М. Хорунжий, О. Ульянченко, О. Скидан, та інші. Але досить багато проблем щодо визначення ролі агропромислового комплексу в забезпеченні продовольчої безпеки залишаються важливими і потребують більш детального розгляду та вивчення. Постановка завдання. Дослідження ролі агропроми-слового комплексу в забезпеченні продовольчої безпеки її вплив на навколишнє середовище та виявлення шляхів зменшення антропогенного навантаження на навколишнє природне середовище. Досліджено важливість продовольчої безпеки у країнах світу. Продовольча безпека країни характеризується стабільністю, ефективністю та стабільністю агропромислового комплексу та її здатністю оперативно реагувати на зміни у попиті та пропозиції на продовольчому ринку; рівень перехідних запасів зерна; платоспроможність населення, з метою забезпечення рівного доступу до їжі для всіх верств населення; зменшення імпортної залежності. Висновки: світовий досвід і прогнозні розрахунки дають змогу стверджувати про можливість переходу від екстенсивного методу виробництва зернових культур до інтенсивного, що передбачає скорочення сільськогосподарських угідь при різкому підвищенні врожайності.
Попередній перегляд:   Завантажити - 366.871 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Sedikova I. 
Development of conceptual principles of the circular economy [Електронний ресурс] / I. Sedikova // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 2. - С. 47-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 257.617 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Durbalova N. 
Strategic management competitive potential of the enterprise [Електронний ресурс] / N. Durbalova, I. Sedikova // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 4. - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_4_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 258.678 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Kozak K. 
Peculiarities of staff policy in the conditions of innovative changes [Електронний ресурс] / K. Kozak, I. Sedikova, M. Klevets // Економіка харчової промисловості. - 2020. - Т. 12, Вип. 1. - С. 86-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2020_12_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 409.273 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського